[scroll down for English]

A RePityke redesign boltjában a legizgalmasabb hazai ökodivat-márkák – a Sharolta, a Norsy táska, a Cirrhopprecycle, a Réthy Fashion, a RenaiChance – minőségi, egyedi ruháit, táskáit és ékszereit vásárolhatja meg a látogató. Workshopjainkon az érdeklődők maguk is varázsolhatnak a tervezők által is használt alapanyagokból – legyen az hulladékbőr, használt farmer, vagy éppen egy halom Nespresso kapszula. A látogatók beszélgetések keretében személyesen is megismerkedhetnek az üzletben bemutatott márkák megálmodóival. A boltban a nézelődés, vásárlás közben az érdeklődők bepillantást nyerhetnek egy igazi ökodesignműhely titokzatos életébe, a RePityke ugyanis a fesztivál alatt az üzletben tervezi és készíti el legújabb darabjait.

RePityke & Hungary to Go

A Hungary to Go és a RePityke termékeinek közös nevezője az egyediség, a minőség és a sokszínűség. Közös boltjukban az új és az újrahasznosított tökéletes elegye várja a látogatókat, ahol mind a szuvenír, mind a re-design fogalma új megvilágításba kerül. Április 1-én teaser bulit, április 8-án 18:00 órától hivatalos megnyitót, április 15-én Felező bulit tartanak a RePitykével együtt.


Villányi street 10.
Mo–Fri 11:00–19:00
Sat 10:00-13:00
RePityke

In the RePityke redesign shop our visitors can buy quality, unique clothes, bags and jewelry of the most exciting domestic eco-fashion brands – the Sharolta, Norsy táska (bag), the Cirrhopprecycle, the Réthy Fashion, the RenaiChance. At our workshops visitors themselves can create from raw materials used by designers – whether it’s waste leather, used jeans, or even a pile of Nespresso capsules. In the frame of discussion events visitors can personally meet the creators of the presented brands. While looking around or shopping in our store, visitors might as well get a real insight into the mysterious life of the  eco-design-workshop RePityke because during the festival they will plan and prepare their new products on the spot.

RePityke & Hungary to Go

The common denominator of  the products of Hungary to Go and RePityke is uniqueness, quality and diversity. Their common store offers the perfect compound of new and recycled products where new light is thrown upon the definition of each souvenir and re-design. There is a teaser party on April 1, the official opening on April 8 at 18:00 pm,and on April 15 there will be a party held together with RePityke.