Pet Farm Family – Falat-lak bolt kutyáknak és macskáknak

Kategória: Házi kedvenc

Cím: 1071. Budapest, Dembinszky u. 32.

Nyitvatartás: Hétfő, Szerda, Péntek: 10.00-18.00, Kedd, Csütörtök: 12.00-18.00

Honlap: petfarmfamily.hu

Instagram/Facebook: @petfarmfamilyHU

Bemutatkozás:

Üzletünkben kizárólag magas minőségű, környezetbarát és legtöbb esetben organikus, bio minősítésű termékeket kínálunk kutyáknak és cicáknak. Nem csupán vásárolni térhetnek be hozzánk az érdeklődők, hanem nagyon szívesen szolgálunk tanáccsal is a kérdésekkel érkezőknek. 30 év kutyás tapasztalatával, kutya-táplálkozástani ismeretekkel segítjük a gazdikat.

 

Programok:

Tudatos gazdi – ügyes kutya bajnokság a Falat-lakban

  • A kutyusukkal érkező gazdik kitölthetnek egy kutyákkal, kutyatartással kapcsolatos kvízt, a program zárásaként a helyes kitöltők között ajándékokat és kedvezménykártyákat sorsolunk ki. Mert számunkra fontos, hogy minden gazdi #tudatosgazdi legyen!
  • A kutyusoknak különböző jutalomfalattal megtöltött okos játékokból kell elővarázsolniuk az összes falatot. Stopperórával mérjük a kutyusok teljesítményét és a három leggyorsabb kutyusnak ajándékot adunk!
  • Az „itt a juti – hol a juti” játékkal pedig a kutyusok szaglását, megfigyelőkészségét tesszük próbára és egyben a gazdi szemmozgását is teszteljük picit. A három legügyesebb kutyusnak ajándékot adunk!