Nyitva! x Erzsébetváros

Kiadó üzletek fesztiválja a VII. kerületben

November 5-30.

Program

 

 

Kedves erzsébetvárosiak, látogatók és résztvevők!

Nagyon örülünk, hogy érdeklődtök a Nyitva! x Erzsébetváros fesztivál iránt ezt az érdeklődést igyekezzük a lehető legszínesebb, legizgalmasabb programokkal meghálálni a november 5-30-ig tartó programsorozat során.

A majd’ egy hónapos fesztiválon kétféle programponttal találkozhattok: újonnan, kifejezetten a Nyitva! Fesztiválra megnyitó vállalkozásokkal és már működő VII. kerületi üzletekkel, kisiparosokkal.

Jó szórakozást kívánunk a programsorozathoz, ismerkedjetek a helyi vállalkozókkal, kisiparosokkal a Nyitva! fesztiválon innen és túl, érezzétek jól magatokat a kerületben!

ProgramPontok

A Nyitva! x Erzsébetváros fesztiválra megnyitó vállalkozók:

Már meglévő vállalkozások a Nyitva! Fesztiválon:

A fesztivál hivatalos programfüzete letölthető innen, a nyomtatott verziót megtaláljátok a ProgramPontokon és a KÉK – Kortárs Építészeti Központ irodájában (Bartók Béla út 10-12.).

Hasznos információk

  • A csatlakozó helyszínek és programjaik az egyes szolgáltatók által egyénileg megjelölt időpontokban és feltételek mellett látogathatók.
  • A programban részt vevő üzleteket Nyitva! ProgramPont matricák jelölik a bejárat környékén.
  • A szervezők a program dokumentálása és népszerűsítése érdekében fotókat/videókat is készítenek. A résztvevők automatikusan tudomásul veszik, hogy amennyiben a fotókon/videókon szerepelnek, úgy ezért semmilyen ellenszolgáltatási igénnyel nem élhetnek, illetve a program promóciója céljából történő felhasználást nem korlátozhatják. 
  • A programváltoztatás jogát fenntartjuk. 
  • A program idején érvényes járványügyi szabályozásokat betartjuk.